Vil du være med til at gøre en grøn forskel? Så læs med

De fleste kender det med, at man nemt kan blive inspireret og sætte sig et mål – fx at leve grønnere og mere bæredygtigt. Men når hverdagen presser på, og man hverken har tid eller energi tilovers, kan det være svært at fastholde viljen til at gennemføre en sådan omstilling.

Men hvis vi skal redde vores planet og dens liv, er det utroligt vigtigt, at vi har fokus på den grønnere, bedre og mere bæredygtig livsstil. Heldigvis er der hjælp at hente.

Når det gælder den grønne omstilling, kan vi nemlig hjælpe hinanden med at blive bedre og grønnere. På samme måde som det er nemmere at komme ned i fitnesscenteret, når der står en anden og venter på dig, er det også nemmere at leve grønt, hvis man ikke er alene om det.

Hvis du vil have hjælp, støtte og inspiration til den grønne omstilling, giver det derfor god mening at melde sig ind i et fællesskab med andre, der har det på samme måde.

No Co2 er et sådant fællesskab, hvor både virksomheder og privatpersoner kan melde sig ind og være med til at gøre Danmark lidt grønnere.

Sådan fungerer det

Det er helt gratis at melde sig ind i fællesskabet, og det kan gøres på noco2.dk. Der er ingen fysiske krav til medlemmerne, ud over at de skal have den grønne omstilling i fokus.

På den vis kan både virksomheder og privatpersoner melde sig ind og vise, at de gerne vil gøre en indsats for en bedre og grønnere fremtid.

Samtidig er en del af ordningen også, at man gerne skal inspirere andre til at melde sig ind. Jo større fællesskabet og bevægelsen er, jo større en forskel kan det også gøre for miljøet i sidste ende.

Når man melder sig ind i No Co2, får man derfor mulighed for at sætte et flot badge på sin hjemmeside, som sender et positivt og grønt signal til andre.

På den måde kan alle, der besøger hjemmesiden, blive inspireret og måske melde sig ind i No Co2. Hvis du vil være en del af noget større inden for den grønne omstilling, er det derfor et fællesskab, der er værd at melde sig ind i.

Mangler du inspiration og gode ideer?

Den grønne omstilling er svær, fordi den kræver, at vi lægger vores hverdag om. Mange af vores vaner og tankemønstre er miljøbelastende, og derfor kræver det virkelig en indsats, hvis man skal blive helt grøn og bæredygtig.

Når det så er sagt, er det langt fra umuligt – slet ikke når man får gode råd og tips med på vejen.

Ud over at være et fællesskab er noco2.dk også en kilde til information for dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du med små ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel.

Blandt andet kan du på miljø bloggen finde gode artikler og blogindlæg, som hjælper dig til en mere bæredygtig livsstil.