Uretfærdigt fede kollektioner af handsker

Det er sgu ærligtalt heller ikke fair, at designerne og producenterne vælger at være sleske at designe sådan en sindssygt fed vinterkollektion. Rimelig tarveligt af dem, når jeg allerede i sommers besluttede mig for, at alt det efterårstøj og de Randers handsker, jeg havde fra sidste år sagtens kunne bruges igen i år, og helt sikkert stadig ville være moderne og in denne sommer.

Men næh nej, sådan synes de selvfølgelig ikke, det skulle være. Så let skulle jeg åbenbart ikke have det. Så takket være dem er jeg nu tvunget til at knokle på arbejdet og tage alle de vagter, jeg kan for at få råd til blot nogle af alle deres uundværlige ting fra deres sommerkollektion.

Forleden dag tullede jeg rundt inde i centrum i lige godt tre timer, og kunne snildt have brugt det dobbelte. Jeg var faktisk overraskende god til at modstå fristelsen, men det skyldes nok, at jeg faldt over de fedeste handsker. Det var kærlighed ved første blik, og de har pyntet på ginen i mit soveværelse lige siden.

Så lige for tiden bruger jeg egentlig bare min tid og min energi på at bede til Gud og de højere magter om godt vejr, så jeg kan tillade mig at tage mine nye Randers handsker på. Det er lige før, jeg er villig til at hænge ud på diverse åbne arealer i byen for at blive gode venner med et par mariehøns, så jeg kan manipulere dem til at flyve op til Vorherre og bede om godt vejr.

Alt andet synes pludselig at være so last year

Denne tid er årets værste, når det gælder tøj og Randers handsker!! Det er i den her tid, at man er træt af sit sommertøj, som ellers var totalt fedt for to måneder siden. Man gider ikke have sit sommer på længere, og forårskollektionen er endda også gået hen og er blevet so last year. Så jeg bruger simpelthen bare alle mine penge på det lækre efterårs- og vinter tøj fra de dødfede vinterkollektioner, selvom vejret egentlig ikke er i nærheden af at være egnet til det. Men min yndlingsbutik Chopin gør det nemt for mig.

Det er bestemt ikke fordi, min nye Randers handsker ikke pynter på ginen, men de pynter bare pænt meget mere på mig og det ved jeg, fordi jeg har prøvet dem, og beundret dem på mine hænder foran spejlet lige omtrent 30 gange indenfor de sidste par dage.

Vinter handsker er det sidste nye ifølge mine nøje studier af modemagasiner og lignende. Så det bliver nok ikke de sidste Randers handsker, jeg kommer til at kunne kalde min i den nærmeste fremtid.