Støvler fra Via Vai hitter hele året!

Grundlæggeren af Via Vai shoes, Ruud Pessers, boede i italien i mange år. Mens han boede der, arbejdede han samtidig for et skomærke, mens han besluttede sig til at tage det modige skridt og bruge al sin viden & ekspertise til at starte eget brand.

I 1992 blev Via Vai shoes en kendsgerning. I dag beskæftiger han et team på næsten 20 personer. Mærket Via Vai arbejder stadig på at udvikle sig og det er Via Vai´s mål at enhver garderobe skal indeholde et par Via Vai støvler på et tidspunkt.

Via Vai har udviklet og produceret sko i høj kvalitet og med et sporty look. De har den mission at forene trend, komfort og kvalitet i en luksuriøs og moderne sko. Via Vai støvler udelukkende af skind, som er meget fint skind fra geder eller får, kavleskind, fåreskind og vegetabilsk garvning.

Via Vai støvler repræsentere den individuelle og moderne kvindes smag. Via Vai støvler er produceret af naturlige materialer i meget højkvalitet, og de går meget op i, at alle deres sko skal være originale og unikke samtidig med at deres støvler altid er i mange smukke og naturlige farver, og derfor går de perfekt både med og uden strømper.

 

Dine fødder vi elske Via Vai støvler

Vi bruger rigtig mange timer om dagen med vores sko på. Derfor er Via Vai støvler et rigtig godt valg for både dig og dine fødder. Alle støvlerne har indvendige kile i hælen, så de er ekstremt behaglige at gå i, og sunde for fødderne.

Fodterapeuter og eksperter er enige om, at man overordnet kan sige, at det vigtigste er, at skoene sidder godt og passer perfekt på fødderne. Usunde sko kan give både læg, knæ lænd og rygproblemer. Bare en lille skade på den ene fod, kan forårsage at man lægger hele sin vægt på den anden fod, og på den måde går man forkert og skader sin krop.

De meget populære kilehæle kan give nedsænket forfod, som kan give ligtorne. Ballerinasko kan ligeledes give ligtorne, men også stramme og ømme scener. Hvis skoene er en smule for små, får man ikke brugt muskulaturen i skoen rigtigt. Der er heller ingen stødabsorbering i ballerinasko, og det er specielt ikke godt for foden, når vi går på så meget asfaldt som vi gør nu til dags.

Via Vai støvler er italiensk og hollandsk skodesign når det er bedst. Via Vai støvler er kvalitet i særklasse. De er i et eksklusivt design, samtidig med at de giver et afslappet hverdagslook. Selvom det er designersko i høj luksus og med en særpræget stil, er der ikke blevet gået på kompromis med kvalitet og komfort.