Sticks’n’sushi – frisk sushi og lækre spyd i særklasse

Sushi er en af de fremmedretter, der virkelig har vundet danskernes hjerter. Derfor kan man også snart finde en sushibutik på hvert gadehjørne, i særdeleshed inde i de store byer.

Dog kan maden variere i kvalitet, alt efter hvor man går hen. Det er ærgerligt, for ligeså udsøgt og lækker som sushi kan være, når det bliver lavet godt, lige så dårligt kan det også være, hvis det ikke bliver fremstillet ordentligt.

Hvis man vil have glæden af at spise sushi i absolut særklasse, bør man besøge kæden sticks’n’sushi. Selvom prisen ligger i den højere ende, er man nemlig altid sikker på, at man får meget for sine penge.

Kvalitet og råvarer i højsædet

Sticks’n’sushi har stort fokus på at yde den oprindelige sushikunst retfærdighed. Alle deres retter udføres under streng kvalitetskontrol, ligesom tjenerne er oplært i at yde en ekstraordinær service.

Eksempelvis skal tjenerne kunne hele menuen på både dansk og japansk, så gæsterne kan få svar på alle de spørgsmål, de måtte have. Hvis man vil have frisk og lækker sushi med et væld af smagsnuancer, så er sticks’n’sushi altså det rigtige sted at gå hen.

Meget mere end bare sushi

Sushi er lækkert – men det er ikke for alle. Det kan splitte familien, hvis nogen vil spise sushi, mens andre ikke kan lide det. Hos Sticks’n’Sushi kan man dog få meget mere og andet end bare sushi.

Som det fremgår af navnet, kan man vælge imellem en lang række spyd – eller ”sticks”- til bordet. Disse sticks fås med både fisk og kød.

Derudover har restauranten også salater og en lang række indbydende forretter og desserter. Sidst men ikke mindst har de et stort drinkskort, hvor der er både øl, vin og vand til enhver smag.

Derfor er Sticks’n’sushi uden tvivl et sted, som vil falde i hele familiens smag, netop fordi der er lidt af hvert at vælge imellem. Prisen ligger i den høje ende, men man er også sikret en kulinarisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige.