Med et vippebræt kan du styrke balancen, mens du arbejder

Det er et faktum, at vi moderne mennesker sidder alt for meget ned. En moderne livsstil består for mange af os af et kontorjob, hvor vi sidder på en stol i 8-9 timer om dagen.

Derefter kører vi vores bil hjem og sætter os i sofaen, fordi vi er trætte efter arbejdet. Selvom man godt ved, at man skal ud at bevæge sig, kan det være svært at få inkorporeret motionen i hverdagen.

Når man har fri, er der så mange andre ting, som man gerne vil og skal nå. Derfor kan det være en stor fordel, hvis man får motionen klaret på arbejdet. Men hvordan kan det gøres?

Det kræver faktisk ikke så meget andet end et hæve-sænkebord og et vippebræt.

Styrk din balance og sæt kroppen på arbejde

At stå op forbrænder 50 kalorier mere i timen, end hvis man sidder ned. Det skyldes, at en masse muskler bliver aktiveret og skal på arbejde, når man står op.

Det er lovpligtigt for arbejdsgivere at tilbyde deres medarbejdere et hæve-sænkebord, der giver mulighed for at arbejde op stående.

Derfor er der ingen undskyldninger. Samtidig kan ved hjælp af et vippebræt tilføje endnu en dimension til aktiviteten, uden at det går ud over arbejdet.

Et vippebræt styrker nemlig balancen og de mange muskler i ben, ankler og fødder. Hvis man vil forbrænde nogle kalorier, mens man arbejder, og man gerne vil styrke kroppen, så er et vippebræt en god og vigtig investering.

Skaf dit eget vippebræt – eller spørg arbejdsgiveren

Hvis du vil aktivere din krop noget mere, mens du er på arbejde, kan du med fordel købe et vippebræt.

Vil du gerne slippe for denne udgift, kan du også spørge din arbejdsgiver. Mange firmaer investerer nemlig i vippebræt til deres medarbejdere, da det i sidste ende også kommer dem til gode.

Når medarbejderne kommer op at stå, vil det hæve både humør og energiniveau, hvilket i sidste ende også øger produktiviteten. Et vippebræt er altså kort sagt en win-win situation, der både sparer dig tid og gør, at du kan gå hjem med god samvittighed.