Lav din egen ansigtsbehandling derhjemme for smuk og blød hud

Der er ikke nogen tvivl om, en ansigtsbehandling er et populært valg i spaen. Ikke alene er det utroligt afslappende at forkæle sig selv og ens ansigt, men det kan også gøre underværker for ens hud.

Uanset om man har problemer med urenheder, tør hud eller noget helt tredje, kan en ansigtsbehandling være løsningen på problemerne.

Desværre er det ikke ligefrem billigt at få en ansigtsbehandling i en professionel spa, og det er derfor de færreste, der har råd til det en gang om ugen.

Derfor er det heldigt, at man sagtens kan lave en lækker og effektiv ansigtsbehandling derhjemme.

Vil du forkæle dig selv og din hud, så lav en ansigtsbehandling derhjemme ved at følge disse steps:

1.   Rens din hud

Det er vigtigt, at du har et rent og friskt udgangspunkt. Derfor bør du altid fjerne eventuel makeup og rense din hud, inden du går i gang. Brug almindelig rensemælk og evt. en skintonic.

2.   Eksfolier din hud

Ved at eksfoliere din hud fjerner du døde hudceller og stimulerer fremkomsten af nye. Derved er eksfoliering med til at give en smuk og ren hud med en pæn glød.

Du kan både bruge en skrub, som du køber i butikkerne, eller lave din egen af olie med sukker og/eller salt. Opskrifter på en hjemmelavet skrub findes der masser af på nettet.

3.   Damp din hud

Damp er utroligt sundt for din hud, da det renser ud og tilfører ny fugt. De færreste har en professionel dampmaskine som hos en kosmetolog, men hvis du hælder kogende vand i en skål og holder hovedet ind over med et håndklæde over, virker det lige så godt.

4.   Brug en ansigtsmaske

Nu hvor din hud er frisk og udrenset, er den klar til at få tilført næring og fugt. Det kan både gøres med en professionel maske eller en, du selv laver. Igen findes der mange kreative opskrifter på nettet, som målretter forskellige hudproblemer.

5.   Afslut med en god creme

Kronen på værket skal være en lækker creme, som giver din hud alt det, den har brug for.