Start 2019 og nytårskuren med fokus på din sundhed

Tiden er kommet, hvor vi efterhånden snart skal til at vænne os til, at vi ikke længere er i år 2018. For året er ved at være gået, og når vi d. 31. december popper champagnen og ønsker hinanden et godt nytår, er det også i det sekund, vi skal begynde at overveje, hvordan vi ønsker at leve år 2019.

En af de ting, langt de fleste af os hvert år ønsker at bruge mere tid på, er vores sundhed. Og selvom vi hvert år står foran spejlet og lover os selv, at der skal andre boller på suppen, sker der bare desværre sjældent så meget.

Læs med videre i artiklen her, hvor vi kigger på, hvad du med fordel kan skrive på listen over nytårsfortsætter.

Plej din krop – det fortjener den

Udover at mange af os gerne vil bruge mere tid i fitnesscenteret og på en af landets mange løbebaner iklædt løbesko, er der faktisk også mange af os, der kunne have godt af at tænke mere over eksempelvis vores tandhygiejne.

For når det kommer til vores tandhygiejne, er der mange af os, der hellere undgår tandlægen, når det er blevet tid til det årlige eftersyn – og det kan have alvorlige konsekvenser for dig og dine tænder.

Den store årsag til, at vi i dag er tilbøjelige til ikke at besøge vores tandlæge tit nok, er, at det faktisk er relativt dyrt at gå til tandlæge.

Og hvis man ikke har det allerstørste rådighedsbeløb efter de faste udgifter, er der derfor en post og en omkostning, man hurtigt vælger at skære fra.

Men sådan bør og skal det ikke være. For selvom det er en smule dyrt at gå til tandlæge, er tænderne altså også værd at bruge penge på med risikoen for at få dårlige tænder, hvis man ikke holder dem ved lige.

Du kan da også finde tandlæger rundt om i landet, der er gået stik imod strømmen af dyre tandlæger og i stedet bryster sig af at være en tandlæge, alle har råd til.

Som eksempel herpå kan du eksempelvis kigge på denne tandlæge Østerbro. Her går pris og kvalitet hånd i hånd, og du kan være forsikret om, at du kun får den allerbedste autoriserede service.

Og så er det måske ikke så svært alligevel at skrive bedre tandhygiejne på som nytårsfortsæt her i forbindelse med det kommende årsskifte.