Er du en virksomhed, der tænker grønt?

Den grønne omstilling er heldigvis ved at tage fart. Det gælder ikke mindst i erhvervslivet, hvor flere og flere virksomheder begynder at tænke i grønnere og mere bæredygtige løsninger.

Hvis din virksomhed også er begyndt at tænke grønt, skal I kende til No Co2-ordningen. Det er nemlig et fællesskab, hvor alle virksomheder med et grønt fokus kan melde sig ind. På den måde kan din virksomhed blive en del af fællesskabet og den grønne omstilling, samtidig med at du kan sende et tydeligt positivt signal til kunder, samarbejdspartnere og konkurrenter.

Idet virksomheder står for sin del af den samlede udledning, er det et vigtigt skridt i retningen mod en sundere planet. Hvis du er en virksomhed, der gerne vil gå forrest i den grønne udvikling, så er No Co2 et godt sted at starte.

 

Hvad kan du som virksomhed gøre?

Som sagt står virksomheder og erhvervslivet for en vis procentdel af den samlede CO2-udledning. Det giver dog den fordel, at virksomheder forholdsvis nemt kan gøre en forskel ved at foretage en række ændringer.

Som grøn virksomhed bør man blandt andet have fokus på, hvordan man kan mindske CO2-udledningen og spildet af ressourcer i forbindelse med produktion af enten ydelser eller produkter.

Hvis man som virksomhed har svært ved at gennemskue, hvad man helt konkret kan gøre for at gøre arbejdet grønnere, er der heldigvis hjælp at hente på noco2.dk.

Her finder du nemlig en masse brugbar information og gode tips til, hvad virksomheder kan gøre både inden og uden for arbejdspladsen for at sætte et mindre aftryk på vores verden.

Det gælder eksempelvis for valg af emballage, returpolitik, valg af energikilde og en række andre faktorer. Alt det kan du finde mere information om på hjemmesiden, hvor du også kan melde dig ind i fællesskabet.

 

Meld dig ind og inspirer andre

Det er helt gratis at melde sig ind i No Co2 og kræver ikke andet, end at din virksomhed har den grønne omstilling i fokus. Der er ingen fysiske krav, og alle kan derfor være med i fællesskabet. Når du melder dig ind, får du mulighed for at sætte et grønt badge på din hjemmeside.

Det gør modeforretningen Chopin Charlottenlund der om nogen har sat fokus på et grønnere miljø med sitet NoCo2.dk.

Det sender et tydeligt signal om, at din virksomhed tænker grønt og forsøger at opnå en hel CO2-fri verden.

Ud over at det kan være med til at inspirere andre, giver det også den fordel, at det sender positive signaler om virksomhedens værdier og visioner. I en tid, hvor klimaforandringerne fylder så meget, er det ikke underligt, at forbrugerne begynder at tænke over virksomheders image og vælger de grønneste af dem.

At tænke grønt som virksomhed kan derfor få flere positive følger. Vil du være med på den nye bølge og gøre en forskel for miljøet ved hjælp af No Co2, så meld dig ind allerede i dag.