Brug Pinterest til at finde interessante blogs om stort set alle emner

I Danmark er Pinterest et af de medier, der bliver brugt mindst. Ikke desto mindre er det en oplagt platform at bruge for dig, der godt kan lide at få gode tips og tricks til livsstil, bolig, madlavning og meget mere.

Pinterest fungerer nemlig mere som en søgemaskine end et egentligt socialt medie. Men forskellen på Pinterest og fx Google er, at Pinterest primært søger i blogs.

Uanset hvad du indtaster i søgefeltet, vil du derfor kunne finde en masse blogs, der har skrevet om netop det, som du godt kunne tænke dig at vide mere om.

Derfor er Pinterest det helt rigtige sted at finde nye blogs og blogindlæg med emner, der vedrører dig.

Ideer og inspiration, der er tilpasset dig

Pinterest handler i høj grad om at finde og udveksle ideer og inspiration. Uanset om du kan lide at fiske, være i haven, lave mad, løbe ture, rejse eller noget helt tredje. Så kan du via Pinterest finde blogs og blogindlæg, der beskæftiger sig med det pågældende emne.

Når du finder noget, du kan lide, kan du hænge det op på din virtuelle opslagstavle og derved gemme det til senere. Pinterest vil ud fra disse valg og din generelle aktivitet på mediet komme med flere bud på, hvilke ideer, som du måske ville kunne bruge.

Del dine egne ideer

Pinterest er kort sagt det bedste sted at finde og dele blogs. Hvis du selv har en blog, hvor du skriver om lidt af hvert, kan du derfor også nyde godt af at lægge disse blogindlæg på Pinterest.

Det øger nemlig chancen for, at dit blogindlæg bliver fundet og læst – og måske delt. Derved kan man opnå en helt nye rækkevidde via platformen. Det er fordi det i høj grad er folk, der er interesserede i at læse den slags indlæg, der bruger mediet.

Uanset om du vil have nye ideer og inspiration. Eller dele ud af dit eget eller måske kombinere de to ting, er Pinterest det oplagt sted at gøre det.